Seneste nyt fra Michaels deltagelse i stævner, undervisning, køb af føl og træning af heste

11. september 2022
Kvalifikation til 5års championat Fredriksværk Rideklub
Michael og Søbakkehus Duffy e. Sezuan / Uno Don Diego. Opdr. Dorthe og Jørgen Hoeck vandt i weekenden kvalifikationen til PAVO og DRF´s 5års championat med 86,2%.

5. september 2022
Michael til Hulbækgaard
Michael har valgt at søge nye udfordringer og er blevet ansat på Hulbækgård. Her skal han bidrage med udvikling af stedets ryttere og hest.

6.-14- august 2022
VM dressur Herning
En stolt træner til VM dressur 2022 i Herning.
Nanna Skodsborg Merrald og det danske dressurlandshold vinder VM guld for hold.

26. juni 2022
Kirstinelund Horse Festival
Michael vandt i weekenden den samlede sejr i Bundgaard Byg x Trolle Cup kvalifikationen med Jukebox e. Jazz/ Rubinstein (opdr. Jytte Kolster)

Fredag d. 27. maj 2022
Glostrup rideklub C-stævne
Fredag startede Anna Skriver LA2 på Springsborgs Ebony DWB ejet af Michael og vandt klassen med 71,552%.

Torsdag d. 26. maj 2022
Glostrup rideklub C-stævne.
Michael og Søbakkehus Duffy vinder af LA1 med 77,4%.

Anna Skriver startede på Michaels unghest Stærkjærs Frozen i LA2 og vandt klassen med 75,3%.

12. maj 2022
Aalborg international dressage event.
Michael og Jukebox startede i weekenden PSG-Prix St-George til Aalborgs internationale dressage event og endte på en flot 3. plads med 69.882%.

6.-8. maj 2022
Endnu en forrygende weekend for Michael ved Frederiksværk Rideklubs dressurlandsstævne.

Fredag red Michael og Jukebox sig til en overbevisende sejr i Prix st. Georg med 73.903%.
Lørdag startede Michael og Fredensdahls Fountain (ejet af Helene Melsen) i Grand Prix hvilket resulterede i en flot 2. plads med 71,333%.
Succesen fortsatte søndag for Michael og Frydensdahls Fountain hvor de startede Grand Prix Special og endte på en 3. plads til 70,131%.

23. april 2022
Michael deltog i Heslegårds C-stævne på Jukebox. Det blev en stensikker sejr med 75.724% i Intermediare I.

Søbakkehus Duffy
Hoppe (Født 2017) e. Sezuan / Uno Don Diego. Opdr. Dorthe og Jørgen Hoeck.
Blev kvalificeret til DRF´s 4års championat på Vilhelmsborg september 2021. Hoppen scorede 87.000 point, 9,5 i skridt og 8,7 i kapacitet og endte på en 3. plads.
Fik i november 2021 en tredjeplads ved Dansk varmblods egnethedstest i dressur præsenteret af Blue Hors på Vallensbæk ridecenter. Hoppen scorede 87.00 point, 9 i skridt, galop og kapacitet.

Slæbækgård's Santino solgt til USA.
Michaels Grand Prix hest Slæbækgårds Santino er solgt til USA. Michael har ejet Santino i 12år og de har sammen opnået et utal af sejre.

Årets træner 2020
Dansk Ride- Instruktørforening har ved sin generalforsamling udpeget berider Michael Søgaard til ”Årets Træner 2020”. En af begrundelserne for valget af Michael Søgaard var, at han bl.a. står bag OL rytter Nanna Skodborg Merrald, samt han altid er dedikeret omkring sin undervisning.

OL i Tokyo 2021
Michael var med til OL i Tokyo 2021 som træner for Nanna Skodsborg Merrald.
Nanna og det danske dressurlandshold sikrede sig en flot 4. plads i holdkonkurrencen.
Individuelt leverede Nanna endnu en pragtpræstation som resulterede i en 11. plads i Kür-programmet.
Michael har undervist Nanna i 13år og han underviser hende to dage hver anden uge på Blue Hors.

Sejr til Michael og High Five i Karlslunde
I høj sol afholdt Karlslunde Rideklub den 8. juni. C-stævne i dressur for heste.
Først på banen i dagens sidste klasse, MB2, var Michael og F.A. High Five efter Bon Bravour/Solos Landtinus (opdr. Frank Evald og Anja L. Eskesen).
Ekvipagen løb med sejren efter et flot ridt til 70,395%.
En super start på sæsonen.

5. plads til Michael og Santino ved DM den 22/23 maj 2021
Endelig kom der rigtig gang i stævnesæsonen - og så endda med et DM, hvor Michael og Santino gentog 5. pladsen fra sidste års mesterskab.
I år blev det til 70,520% i lørdagens Grand Prix, mens søndagens kür trak endnu højere karakterer, nemlig 74,125%
I alt 144.645 point, som altså sikrede dem en flot 5. plads.

Vinder af Bundgaard Byg 2020
Med to uger til første kvalifikation af Bundgaard Byg Cup 2021 har Dansk Ride Forbund den 23/4 i samarbejde med Bundgaard Byg besluttet at aflyse en egentlig finale, og de kårer derfor en vinder på baggrund af resultatet efter de tre kvalifikationsrunder. Ekvipagen, Michael Søgaard på Jukebox kåres som vinder med samlet set flest point.
– Bundgaard Byg er en cup, som jeg har været med i i lige fra starten. Det har altid været en super god måde at vende hestene til et lidt højere niveau og et mere internationalt miljø. Det har altid været en cup, der har været godt besøgt med publikum, og man ser altid frem til at skulle være klar med en ny hest til næste sæson.